Aldatan Eşlerin Korkulu Rüyası

Aldatan Eşler Self SPY  ile Yakalanıyor

Aldatıldığından şüphelenen eşler ve sevgililer şüphe ile duruma yaklaştıklarından dolayı acabada kalıyor ve kısa bir araştırma sonrası bu aldatmanın en kolay yakalama yolu cep telefonu takibi olduğuna karar vermekteler.

Hayatımıza giren cep telefonları ile günümüzde sadece cep telefonu ile sesli görüşme yapmak değil, bir çok sosyal mesajlaşma uygulaması veya arkadaş edinme uygulamaları kullanılarak aldatmanın daha kolay hale geldiği bir gerçektir.

Ülkemizde şöyle bir anket yapılmış olsa her 4 eşten 1 tanesi kesinlikle cep telefonunu birbirlerinden saklıyor.

Google aramalarda da eşim benden cep telefonunu saklıyor gibi bir çok arama olduğunu görmekteyiz bir başka durum ise eşlerin veya sevgililerin, bir birlerinden cep telefonunu saklamaları, telefonu kapatmaları gibi nedenlerdir, ortada sakıncalı bir durum olmamasına rağmen bunu yapan eşler var ! Bu durum dolayısı ile cep telefonu saklayan kadın veya erkek olsun çirkin bir durum ve bu durum günden güne evliliklerin son bulmasına kadar varan kötü sonuçlar doğuruyor.

Peki  cep telefonunu saklayan her eş aldatıyor mu ?

Tabi ki hayır; eşler bir birlerinden cep telefonunu saklıyorsa bu demek oluyor ki cep telefonunda görmesini istemediği bir arama, yazışma, resim, kullanılan uygulamalar örnek facebokk, whatsapp, instagram veya arkadaş bulma uygulamaları olabilir ve bu durum eşler arasında ki güven duygusunu zedelemektedir.

Aldatma İstatistikleri ne diyor?

Yapılan istatistiklere göre, kadınlar ve erkeklerin aldatma oranları nerede ise aynı, aldatmanın bir çoğu ise teknoloji kullanılarak yapılıyor, Ülkemizde başta gelen aldatmaya yönelik tanışma genelde bilgisayar ve telefonda tanışılan kişiler ile gerçekleştiriliyor.

Hoş olmayan fakat bazı kişiler için hayatın olmazsa olmazı olan bu üzücü durum, ne yazık ki Türkiye ‘de bir hayli fazla gerçekleşiyor. Evli çiftlerin veya sevgililerin birbirine olan sadakatsizliği evlilik dışı ilişkinin bir vicdani kabahat olduğunu bilmemelerinden kaynaklanıyor.

İnce araştırmalar sonucunda karşılaştığımız bilgiler doğrultusun da evli kadınların %45-55’i ve evli erkeklerin %50-60 evlilik dışı gerçekleştirdikleri ilişkilerinde er ya da geç sex i yaşıyorlar. Ayrıca ortalama %3,3 gayri meşru babalık oranı da bu durumda bulunmaktadır. Başka bir deyişle her bin çocuktan 33’ünün herkesin babası olarak bildiği kişi değildir. Uzaktan önemsiz gözüken bu durum aslında özel ve çok önemli bir konudur. Bu detay hayattaki her akışı değiştirir.

Teknoloji aldatmak için  elverişli bir araç…

Son 15 ila 20 yıl içerisinde teknoloji sayesinde aldatma oranları çok yükselmiş durumda, aldatma kolaylaştı ve maalesef toplum bu durumu daha rahat bir bakış açısı haline getirdi.

Aldatan eşlerin %90’ı aldattığı kişiyle iletişimini cep telefonun ve sosyal uygulamalardan ( whatsapp, facebook, skype, viber, internet ve chat uygulamarı ) veya e-mail ile gerçekleştirmekte. Aldatma teknoloji ile daha mümkün hale gelmekte.

Self SPY ile Aldatılmaya Son !

Tüm bunları okuduğunuzda, ya benimde başıma gelirse dediğinizi duyar gibiyiz

Spy yazılım sevdiklerinizi korumak ve onları yakından takip etmek için üretilmiştir, eşler arasında güven sağlamak amaçlı da kullanılabilmektedir, self spy yazılım ı android cep telefonu takip programıdır.

Eşinizin veya sevgilinizin cep telefonuna yükleyeceğiniz bu küçük uygulama ile endişelerinizden ve şüphelerinizden kurtulmanızı sağlar. Self Spy telefon takip yazılımı ile hedef telefonda yapılan görüşmeleri dinleyebilir, ortam dinleme sayesinde telefonun bulunduğu yeri dinleme imkanı sağlar.

Spy android telefon takip programı, görüşmelerin yanı sıra sms mesajları, whatsapp mesajları, facebook yazışmaları, viber, skype, hangout, kik messenger gibi 200 e yakın gerçek özelliği ile takip edebilirsiniz.

Üstelik 24 saat ücretsiz deneme ile tüm özelliklerini test ederek ve görerek dilerseniz satın alma işlemi yapabilirsiniz.

 

ANDROİD ÜCRETSİZ DENEME        CANLI DEMO PANELİ      PC TAKİP ÜCRETSİZ DENEME

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 3 Ortalama: 2.3]

Çocukların Güvenliği İçin Self Spy

Self Spy Yazılımı Onların Telefonlarına Yükleyin ve Güvende Tutun!

Ne zaman Nerede Olduklarını ve Kimlerle Ne Planladıklarını ve Ne Yaptıklarını Bilmek Sizin Hakkınız.

Çocuklarınızın güvenliğini SelfSPY Yazılım ile sağlayabilirsiniz.

Çocukların bir çoğu, okuldan eve geldiğinde günlük yaşadıklarının bir çoğunu anlatmaz, gizlerler.  En doğru bilgilere onların cep telefonun’dan ulaşırsınız..

Çocuklarımız büyüdükçe istekleri artacaktır. Sizden cep telefonu istediklerinde ve bütün arkadaşlarının cep telefonları olduğunu söyleyince bu isteğini yerine getirmemek mümkün değildir.

Cep telefonuna casus yazılım kurulumu sadece 2 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanır, self spy yazılım tespit edilmesi ve görünmesi imkansızdır. Çocuklarınızın asla fark edemeyeceği şekilde onları oturduğunuz yerden takip edin. Self Spy yazılım sayesinde kimlerle arkadaşlık ettiğini, yer tespit özelliği ile nerede olduğunu , sosyal medyayı nasıl kullandığını takip ederek bir çok kötülüğe karşı onları koruyabilirsiniz.

Self SPY Ebeveyn Cep Telefonu  Takip Programı Neden Kullanmalıyım ?

Gün geçmesin ki; tv haberlerinde bir çocuğa cinsel taciz ve cinayet haberleri izlemeyelim, bizlerde her aile gibi bir ebeveyn olarak endişeliyiz…!

Çocuklarımıza akıllı cep telefonu alıyorsak bunu bir avantaja çevirerek onların cep telefonlarını dolayısı ile onları takip etmeliyiz, bu fırsat düşkünü caniler genelde çocuklara sosyal medya ve chat uygulamalarından irtibat kurarak onları kandırıyorlar. Bu uygulamaları kesinlikle kontrol altına almalıyız, çocukların arkadaş çevresi ve kötü alışkanlıklara olan meyillerini gene sms veya telefon görüşmeleri whatsapp takip özelliği ile yazışmalarından tespit edebilirsiniz. Yer ve konum tespiti ile iş yerinizden pc başından tek bir tuşa basarak güvenli bir yerde olup olmadığını harita üzerinde cadde ve sokak tüm ayrıntıları görebilirsiniz. SelfSPY casus telefon programı en önemli özelliklerinden biri ise telefon dinleme özelliğidir ! self spy ‘ın bu özelliği ile kötü arkadaş çevresinin tespiti, sigara veya alkol gibi maddelerin kullanımı ile ilgili detaylı bilgiye sahip olarak önlem alabilirsiniz.

SelfSPY Mobile Dünya ‘nın en gelişmiş yazılımlarının başında gelmektedir ve her şeyden önemlisi kullanıcı tarafından tespitinin imkanı olmamasıdır.

Fakat ebeveynlere küçük bir öneri olarak her ne olursa olsun onların telefonlarını takip ettiğinizi kesinlikle onlara söylememelisiniz.

Bu durum çocuk açısından içinden çıkılamayacak bir hal alabilir, bu konuda uzmanlar ile hareket etmenizi tavsiye ederiz….

Self SPY kullanmanız şart değil ! Ama onları kaliteli bir yazılım ile takip etmeniz şart !

Unutmayın ! çocuğunuz 18 yaşına girene kadar onu takip etmeye devam etmeniz gerekmektedir.

Nedir bu Self SPY ebeveyn takip programı yurt dışında yaygın olarak kullanılan ve  parent control software isimi verilen casus telefon yazılımı nasıl çocuğumu takip edeceğim diyen ebeveynler için 24 saat ücretsiz deneme hizmetini hediye ediyoruz !

self spy ücretsiz denemeSatın almanız şart değildir 24 saat tüm özellikleri test edin ve self spy çocuklarınızı uzaktan nasıl korumanıza yardım ettiğini ve gelişmiş mükemmel özellikleri gözünüzle görün..

 

 

 

  SELF SPY ÖZELLİKLERİ        CANLI DEMO PANELİ        SIK SORULAN SORULAR

Self SPY Hayat Kurtarır....

 

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 2 Ortalama: 1]
Xiaomi telefon dinleme takip

Xiaomi Casus Tefefon Dinleme Programı

Xiaomi Cep Telefon Dinleme Programı

Xiaomi android cep telefonları ve tüm android işletim sistemi için üretilmiş olan cep telefon takip programı 24 saat ücretsiz deneme ile Dünya genelinde bir çok ailenin çocuklarını güvenle takip edebilmesi için üretilmiş en iyi telefon takip sistemi inceleyiniz.

Üstelik 24 saat ücretsiz deneme ile 200 den fazla özelliği ile Xiaomi telefon dinleme, Xiaomi cep telefon takip ve yer tespiti özelliği ile çocuklarınızı ve sevdiklerinizi güven altına alabilmeniz sadece 2 dakikanızı almaktadır. 24 saat ücretsiz telefon takip programı ile sevdikleriniz güvende.

Xiaomi ve Tüm Android Telefonlar için Dinleme

Tam 12 yıldır cep telefonu takip ve ebeveyn güvenliği konusunda hizmet veren ve dünyanın en kaliteli android telefon dinleme programı ve cep telefonu takip konusunda uzman selfspy Xiaomi , samsung, Huawei, Oppo, gibi en iyi ve en son model ve en yeni android işletim sistemleri ile uyumlu çalışan Dünyanın en iyi cep telefon dinleme ve takip programıdır.

Xiaomi Android Cep Telefonları için En iyi Takip Programı

Android işletim sistemi ile çalışan ve tüm android sürümleri ile uyumlu Dünya genelinde  2003 yılının en çok tercih edilen cep telefon dinleme ve takip programını 24 saat telefon takip ücretsiz deneme hizmeti ile 24 saat tüm özellikleri test ettikten sonra hizmeti kullanabilirsiniz.

Xiaomi 24 Saat  Ücretsiz Cep Telefon Takip Programı

SelfSpy android cep telefon takip programını satın almadan önce 24 saat boyunca tüm özelliklerini test ederek kullanabilirsiniz. Selfspy sizden 24 saat için hiç bir ücret talep etmez !  24 saat boyunca telefon dinleme, yer tespiti, whatsapp takip, kamera ile izleme gibi bir çok özelliği test ettikten sonra dilerseniz fiyat listesi sayfasından size özel paketi seçerek satın alabilirsiniz.

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 0 Ortalama: 0]

İş Verenlerin En İyi Yardımcısı Telefon ve Bilgisayar Takip Programı

İş Yerinizde Çalışanların Verimliliğini Self SPY ile Takip Edin !

İş verenlerin ortak problemi şirkette bulunamadığı zamanlarda çalışanların gerçekten işlerini yaptıkları konusunda ki endişeleridir.

Çalışanlarınızın gerçekten görevlerini yerine getirip getirmediğini kontrol etmenin en etkili yolu şirket telefon, tablet veya bilgisayarlarını takip altına almak oluğunu biliyor musunuz ?

Bu konuda ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayacak olan self spy mobile casus telefon yazılımıdır. Ayrıca biz bunu 24 saat ücretsiz deneme sürümü ile ispatlayan ilk şirketiz.

Sayfamızda işletmeniz için self spy yazılımı nasıl kullanacağınız detaylı olarak anlatılmıştır.

 

ÇALIŞANLARINIZI TAKİP ETME İHTİYACI

İş verenlerin ortak kaygısını ortadan kaldıran telefon takip programı ile çalışanlarınızı izleyebilir bu durumda ailenize de daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Çalışanlarınızın şirket telefon veya bilgisayarlarını takip etmek için onların bilgisi dahilinde yükleyeceğiniz casus telefon yazılımı onların iş verimliliğini %90 oranında arttıracağından emin olabilirsiniz.

Dünya genelinde bir çok büyük şirketin iletişim araçlarını uzaktan takip ederek iş verimliliğini artırdığı büyük istatislikler ile ispatlanmıştır.

Bu konuda dikkat edilmesi gereken unsuz telefon takip yazılımı kullanırken çalışanlarınızı bu durumdan haberdar etmeniz yasal anlamda önem taşımaktadır.

 

PEKİ ÇALIŞANLARIN VERİMLİLİĞİNİ ARTTIRACAK TAKİP ÖZELİKLERİ NELERDİR ?

şirket verimliliğiniz için telefon takibi
Şirketinize ait telefon ve bilgisayarları takip edebilirsiniz

Çalışanların iletişim araçlarına örnek android cep telefonlarına yükleyeceğiniz casus yazılım onlar üzerinde görevlerini yerine getirmek açısından büyük baskı ve sorumluluk yükleyeceği doğrudur.

Bu önlem ile siz iş verenler gereksiz şeyleri, düşünmek yerine onları takip ederken işinize odaklanarak daha iyi ticari fikirler üretebilirsiniz.

Self spy telefon dinleme ve takip yazılımı başlıca özellikleri şöyledir;

Whatsapp Takip Özelliği

Şirketler tarafından da yaygın olarak kullanılan whatsapp bussines ( şirket whatsap ‘ı ) ile yapılan tüm yazışmaları takip edebilirsiniz. Whatsapp takip özelliği şirket verilerinin dışarı sızmamalı ve müşteri ilişkilerini takip etmeniz açısından en önemli özelliktir.

E mail takibi

Self spy ile şirket e postalarının takibini yaparak gene işletmenizin gelir ve müşteriler ile olan irtibatlarını fiyat teklifleri gibi bir çok konuya hakim olabilirsiniz

GPG Konum Yer Tespiti

Sahada çalışan elemanlarınızın gerçekten müşteri adreslerini ziyaret edip etmediğini ve şirket araçlarını amacına uygun olarak kullanıp kullanmadığının da takibini bir nevi araç takip sistemi olarak kullanabilirsiniz.

Telefon Görüşmeleri ayrıntıları ve görüşme ses kayıtları

Çalışanların şirket telefonlarında yapmış olduğu görüşmeleri sesli olarak telefon dinleme imkanına sahip olabilir hangi numara ile ne kadar zaman ne görüşülmüş bir iş veren olarak bunları bilmek hakkınızdır.

Self Spy Mobile Gelişmiş Özellikleri Saymakla Bitmez

Dünya nın en iyi cep telefonu ve bilgisayar takip programı olan self spy hiçbir ücret ödemeden kredi kartı bilgisi talep etmeden ve satın almak zorunda olmadığınız 24 saat ücretsiz olarak hiçbir özelliği kısıtlamadan test ederek sahip olacağınız mobil takip uygulamasıdır. Self SPY ın tüm gelişmiş özeliklerini buradan inceleyebilir ve detaylı kullanım kılavuzu ve video anlatım ile bir çok bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 3 Ortalama: 2.3]

ÇOCUĞUNUZA CEP TELEFONU ALMADAN ÖNCE

Çocuğunuza İlk Cep Telefonu veya Tablet Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Ebeveynler çocuklarını mutlu etmek için aldıkları teknolojik cihazları almadan önce  bir çok şeyi düşünmeleri gerekmektedir.

Öncelikle çocukların hangi yaşta cep telefonu bilgisayar veya tablet gibi iletişim araçlarını kullanma yaşında olup olmadıklarını sorgulamak her ebeveyn için bir kural olmalıdır.

Ebeveyn olarak bunun zamanı olup olmadığına gözlemleriniz ile sizin karar vermeniz gerekmektedir. Ayrıca işletim sistemine göre örnek; android veya windows bilgisayar takip programını çocuğunuza vermeden önce yüklemeniz gerekmekte olduğunuzu unutmayınız ve selfspy android telefon dinleme programı 24 saat ücretsiz deneme yapabileceğinizi unutmayınız.

Ayrıca bu iletişim araçlarının sizin kontrolünüz altında olması en önemli kural olması gerektiğini unutmayınız…

Yapılan araştırmalara göre çocuğunu mutlu etmek amacı ile akıllı telefon, tablet veya bilgisayar satın alan ailelerin sayısı hiçte az değil !” ve genel olarak bu çocukların yaş oranı 6 ila 12 yaş arasında farklılık göstermektedir.

Peki bu iletişim teknolojisi cihazların kontrol edilmediğinde bir çok tehlikeyi çocuğunuzun odasına kadar davet ettiğinizin farkında mısınız ?

Yeditepe Üniversitesinin yaptığı araştırmaya göre gençlerde akıllı telefon bağımlılığı  Ülkemizde yaygın olduğunun kanıtı olarak gösterilmektedir.

 

PEKİ ÇOCUĞUNUZ AKILLI TELEFON KULLANIMI İÇİN HAZIR MI?

Çocuğunuzun akıllı telefon veya benzer iletişim araçlarına sahip olduğunda sizin kurallarınıza uyma sorumluluğuna sahip olduğunu sizden başkası gözlemle yemez.

ÇEVRE / ARKADAŞ FAKTÖRÜ

Çocuğunuz size tüm arkadaşlarının akıllı telefonu olduğunu söylüyorsa, onu dikkate alın ve bazı araştırmalar yapın. Mesela çocuğun arkadaşlarının ailelerine danışarak önemli bilgilere sahip olabileceğinizi unutmayınız.

En önemlisi bilgi alırken cep telefonu, kullanımı izleyip izlemedikleri hakkında izliyorlar ise ne şekilde olduğunun bilgisini alın.

Şayet ebeveynler bu cihazların takibini yapmıyor ise cep telefon takip programı hakkında onları siz bilinçlendirmeyi unutmayın.

Akıllı telefon VEYA TABLETLERİN KULLANIMI HAKKINDA BİLİNÇLENDİRİN

Çocuklarına satın aldığınız iletişim araçlarını kullanırken bu cihazlar aracılığı ile kötü niyetli insanların onlara yakınlaşabileceğini, taciz edebileceğini veya yanlış şeyler ile kandırabileceği düşüncesini açıkça belirtmeniz gerekmekte olduğunu unutmayınız.

EBEVEYNLER İÇİN BİR ÖRNEK HABER VİDEOSU

 

 

 

 

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 2 Ortalama: 1]

Samsung Galaxy Note10 Casus Telefon Dinleme Programı

Samsung ‘un En Yeni Model Android Cep Telefonu Galaxy Note10 | Note10+ İçin Casus Telefon Dinleme Yazılımı Çıktı

Hatta sürprizlerle beraber gelen yeni whatsapp, facebook messenger gibi voip sesli aramaları kayıt özelli de bu yeni sürüm ile SelfSPY Mobile özelliklerine eklenmiş ve samsung galaxy Note 10 da rot dahi gerekmeden çalışmaktadır.

Self SPY Her Zaman Muhteşem ve Beklenen Telefon Takip Özelliklerini Getiren Tek Şirkettir

Samsung galaxy s10 casus yazılım
SAMSUNG GALAXY S10 CASUS TELEFON DİNLEME

Rakiplerimiz root olmadan iki yönlü whatsapp nasıl takip edilir diye düşünürken ! Self SPY Whatsapp facebook görüşme kayıt özelliğini 2 ay önceden duyurmuş bulunmaktadır.

Unutmayın bir telefon dinleme programı satan firma yazılımına güvenmiş olsaydı bizim gibi 24 saat bedelsiz olarak kalitesini ispat etmek için elinden geleni yapardı.

 

Peki Samsung Casus Telefon Yazılımı Ne Amaç İle Kullanılır

Self Spy Android Telefon takip programı algılanamayan bir ebeveyn ve çalışan izleme mobil takip uygulamasıdır.  mesajlar, resimleri, sosyal messenger mesajları ve daha bir çok yazışma silinmiş olsa bile tüm mesajların bir kopyasını internet bağlantısı kullanarak gizlice takip eden ebeveyn veya iş verene göndermeye yarar.

Samsung Galaxy s10 telefon takibi uygulaması GPS ile konum takibi, çekilen veya gelen gönderilen resimler, videolar, sosyal medya mesajları, telefon ve aramalar ve çok daha fazlasını toplar. Self SPY yazılımını kullanmak istiyorsanız yasa dışı faaliyetlerde kullanılmayacağını bilmeniz gerekmektedir.

Samsung Telefon Takip Programı Genel Kullanım Amaçları

  1. Ebeveynler veya dadılar 18 yaşın altındaki çocukları ve gençleri korumak amacı ile telefon takip uygulaması kullanabilir.
  2. Patronlar, şirket telefonları veya hatlarını çalışanlarına bildirerek samsung telefon dinleme programı kullanabilirler.
  3. Kendi telefonlarınıza self spy yükleyerek kendi güvenliğinizi ve telefonunuzun verilerini kayıt altına alabilirsiniz.
  4. Bazen eşler bir birlerinden izin alarak kendi telefonlarına da telefon takip programı yükleme yapmaktadır.

Konum Özelliğinin Açık Olduğundan Emin Olun

Self SPY Mobile Android casus telefon yazılımı kullanırken bazı dikkat edilmesi gereken hususlar vardır;

Örnek : hedef telefonun gerçek zamanlı GPS konumunu bulabilmek için android telefonun konum özelliğinin açık olduğundan emin olun. Cihazın konumu, Self spy takip panosuna Google Haritalarda net olarak görülmektedir.

İstediğiniz Cihazdan Hesabınıza Giriş Yaparak Takip Edin

Daha önce her hangi bir cihaz takip etmediyseniz, Self SPY casus takip yazılımı 24 Saat ücretsiz deneme kurulum sayfamızdan videolu ve resimli anlatım ile kısa sürede telefona yükleyerek  hesabınızı ve kişisel Self SPY kontrol panelini kullanıma açabilirsiniz.

Hedef telefondan toplanan tüm verilere Türkçe dahil bir çok dilde çeviriye sahip kullanımı kolay çevrim içi olarak izleyebilirsiniz.. Kontrol paneline internete bağlı olan her cihazdan evde işte veya yolda  giriş yapabilir ve takip edebilirsiniz.

Kurulum Yapacağınız Cihazın Uyumlu Olduğundan Emin Olun

SelfSPY kurulum sayfamızda gerekli uyumluluk bilgileri belirtilmektedir, hedef telefon Android olmalıdır iPhone telefonlara şimdilik yoktur. Genel olarak sayacak olursak uyumlu telefon markaları aşağıdadır.

  • Samsung telefonlar (tümü)
  • Huawei akıllı telefonlar
  • Motorola akıllı telefonlar
  • LG cihazları akıllı telefonlar
  • HTC cihazları akıllı telefonlar

 

SIK SORULAN SORULAR        CANLI DEMO PANELİ        SELF SPY ÖZELLİKLERİ

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 2 Ortalama: 1]
Eş takip programı

Eşimin Whatsapp ve Telefon Mesajlarını Okuma

Eşimin Telefon ve Whatsapp Mesajlarının Takibi

Aldatılma korkusu, sadece kadınlara özel bir korku değildir. Erkekler de bu endişeyi sık sık yaşamaktadır. Aldatılma endişesi ile eşimin telefon mesajlarını okumak istiyorum diyenler, Self SPY Mobile programını kullanabilirler. Eşinizin haberi bile olmadan mesajlarını okumak istiyor ve telefon görüşmelerini dinlemek istiyorsanız, programdan destek alabilirsiniz. Telefon mesajları ve arama bilgileri dışındaki bilgilere ulaşmak için de bu program tercih edilebilir. Self SPY Mobile apk uygulaması Android  işletim sistemlerine sahip telefonlarda, uyum sorunu olmadan çalışabilmektedir.

Self SPY Mobile Uygulamaları İle Hangi Bilgilere Ulaşılabilir?

self spy ücretsiz denemeTelefon dinleme programları arasında önemli bir yere sahip olan Self SPY Mobile Whatsapp görüşmeleri gibi, telefondaki diğer uygulamalardan gelen mesajlara da ulaşabilmektedir. Cihazlara yüklendikten sonra, çok yönlü bir kullanım imkanı sunmaktadır. Self SPY Mobile kullananlar, aşağıdaki özelliklerden yararlanma imkanına sahip olabilirler:

  • Telefonları görüşmeleri görüşme esnasında ya da görüşme sonrasında dinlenebilir. Kişinin telefonuna her arama geldiğinde, bildirim gönderilmektedir. Arama geldiği sırada meşgul olanlar, panel üzerinde kaydedilmiş aramayı dinleyebilir.
  • Telefon kullanılmadığı zamanda da ortamdaki konuşmaları dinlemek isteyenler, tek bir tuşla bu işlemi gerçekleştirebilir.
  • Gelen mesajlar ve gönderilen mesajların takibi rahatlıkla okunabilir.
  • Eşinizin ya da nişanlınızın o an ne yaptığını görmek istiyorsanız, gizli video çekimi özelliği sayesinde hem arka kamera hem de ön kameradan video çekimi yapabilirsiniz.
  • Her iki kameradan da gizli resim çekilebilir.
  • Çağrı geçmişinin tüm listesine ulaşılabilir.
  • Whatsapp takip özelliği ile gelen ve giden mesajları takip edin
  • Telefonun ve kişinin nerede olduğu, GPS özelliği ile belirlenebilir.
  • Telefonda kayıtlı olan kişilere ve kişilerin numaralarına ulaşılabilir.
  • Sosyal medya uygulamalarından gerçekleştirilen mesajlaşmalar okunabilir.
  • Hafıza kartındaki fotoğraf, video ya da dosya gibi medyalara erişim sağlanabilir.
  • Uygulamalara bloke koyulabilir ayrıca self spy tüm özellikleri sayfamızdan detayları inceleyebilirsiniz.

Self SPY Mobile satın alma ile yukarıda sıralanan özelliklerden sınırsız kullanım hakkına sahip olunur. Self SPY Mobile lisans anahtarı , alışveriş gerçekleştikten sonra mail olarak gönderilmektedir. Mail almayan kişiler firma ile iletişime geçerek bu sorunu çözebilir. Programı denemeden satın almak istemeyenler Self SPY Mobile ücretsiz deneme sürümünü kullanmayı tercih edebilirler.

Telefonun Dinlendiği ya da Takip Edildiği Anlaşılabilir Mi?

Self SPY Mobile yükleme işlemi başarı ile gerçekleştirildikten sonra, telefonda kolayca fark edilemez. Kişinin telefonunda herhangi bir anormal duruma neden olmamaktadır. Dijital ortamda yapılan her aktivitenin bir izi bulunmaktadır. Derinlemesine yapılacak bir araştırma ile bu izlere ulaşılabilir. Self SPY Mobile kullanımının anlaşılabilmesi için de ciddi araştırmaların yapılması gerekmektedir. Kısa bir denetim ile fark edilemeyecek bir uygulamadır. Bu nedenle, kişiler programdan elde edilen verileri incelerken gönül rahatlığı ile hareket edebilirler. Program silinene kadar cihaz üzerinde kalmaya devam eder. Kullanıcılar, programdan gelen bilgileri bir panel üzerinden takip edebilirler. Panel üzerinden video çekimi, fotoğraf çekimi gibi işlemler de gerçekleştirilebilmektedir.

Self SPY Mobile İndirme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Self SPY Mobile indirme işleminin telefon üzerinde herhangi bir zararlı etkisi bulunmamaktadır. Diğer uygulamalarda olduğu gibi rahatlıkla indirilebilir. Kişi program aracılığı ile ne kadar telefonla etkileşimde bulunursa, program da o kadar çalışır ve şarj tüketimine neden olur. Programın sürekli kullanılması, şarjın normalden daha kısa sürede tükenmesine neden olacağından şüpheye neden olabilir. Eşimin telefon mesajlarını okumak istiyorum diyenler, program ile ilgili herhangi bir şüpheye yer vermemelidir. Mesajlar okunduktan sonra hoşlanılmayan bilgiler elde edilse dahi, mesajların program ile okunduğu söylenmemelidir. Bu gibi programların kullanılması, kişinin özel hayatının ihlali olarak kullanılabilir. Self SPY Mobile yorumlar incelenerek, programı benzer ya da farklı amaçlar için kullanmış olan kişilerin görüşlerine ulaşılabilir.

ÜCRETSİZ DENEME    CANLI DEMO    FİYAT LİSTESİ

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 2 Ortalama: 1]
Aileniz için self spy

Self SPY Yazılım Telefon Takibi ile İlişkinize Sahip Çıkın

Telefon Takibi İle Bozulan İlişkinize Yön Verin

  • Eşiniz ya da sevgilinizle iletişiminizin azaldığı fark ediyor, nedenini anlayamıyor musunuz?
  • İlişkinizde bir sorun olduğunu hissediyor ama ne olduğunu bilemiyor musunuz?
  • Eşinizin sürekli cep telefonu ile uğraşıyor ve ne yaptığını sorduğunuzda kızıyor mu?

Bizden duymanızı istemezdik ama tüm bu davranışlar, eşiniz ya da sevgilinizin bir başkasına ilgi duyduğuna ya da bir ilişki yaşadığına işaret ediyor olabilir. Sosyal iletişim ağlarının yaygınlaşmasıyla birlikte rutin hale gelen ilişkilerden sıkılan bireylerin yeni arayışlara girmeleri çok sık karşılaşılan bir durum haline geldi. Öyle ki; son zamanlarda yapılan araştırmalar boşanmaların büyük ölçüde sanal ilişkilerden kaynaklandığını ortaya koymakta. İhanet şüphesiyle kıskançlık krizleri geçiren, eşinin kendisini aldattığından kuşkulanan ve bu durumdan emin olmak isteyen kişiler için artık çok geçerli bir çözüm var.

Self SPY İle Güven Sorunlarınıza Çözüm Sağlayın

Casus telefon yazılımı olarak adlandırılan yazılım sayesinde, şüphe içerisindeki bireyler eş ya da sevgililerini takip ederek güvenlerini tazeleyebiliyorlar. Çoğu zaman bir girişim aşamasında kalan sanal ilişkilerin casus telefon yazılımı ile tespit edilmesi, bu girişimin başlamadan sonlanmasını sağlıyor. Eş ya da sevgilisinin bir başkasıyla flört ettiğini öğrenen taraf, ilişkisini yeniden inşa etmek ve sevgilisini yeniden kazanmak için harekete geçiyor. Yeniden kazanma ve ilişkiyi kurtarma gayretinin genellikle olumlu sonuç vermesi işin sevindirici yanı.

Peki Casus Telefon Yazılımı Nedir Nasıl Bir Fayda Sağlar ?

Casus telefon programı nasıl bir programdır, nasıl çalışır, hangi cep telefonlarına yüklenebilir, takip ederken hangi bilgilere ulaşılabilir gibi pek çok sorunun zihninizde belirdiğini hissedebiliyoruz. Self SPY Yazılımdan aldığımız bilgiler sayesinde sırasıyla tüm bu sorulara yanıt vererek telefon takibi ile ilişkinize yön vermenizde yardımcı olmaya çalışacağız.

Self SPY Yazılım ürünü olan telefon dinleme programı kullanımı, marka ya da model fark etmeksizin android işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarına yüklenebilmektedir. Programın en güzel yanı ise; cep telefonu kullanıcısının kesinlikle fark edememesidir. Yazılımın cihaza yüklenmesi, birkaç dakikada tamamlanan son derece kolay bir işlemdir ve herhangi bir teknolojik bilgi gerektirmemektedir. Yazılımın takip edilmek istenen cep telefonuna yüklenmesiyle yazılım, internet bağlantısının olduğu her an sisteme veri göndermekte ve cep telefonunun takip edilir olmasını sağlamaktadır.

ANDROİD ÜCRETSİZ DENEME

Gelişmiş Casus Uygulama Önemli Özellikleri

Casus telefon haline getirilen cep telefonu ile yapılan tüm görüşmeler dinlenebilmekte, kısa mesaj ya da e-posta gibi yazışmalar görüntülenebiliyor ve hatta cep telefonunun bulunduğu ortamda dinleme yapılabilmektedir. Cep telefonu üzerinde bulunan ön ve arka kameralardan görüntü almak ve yer tespiti yapabilmek, programın en çok beğenilen özellikleri arasında sayılmaktadır.

CANLI DEMO PANELİ

Self SPY Umarız İlişkilerinizde Yeniden Güven Sağlamak İçin Yardımcı Olur

İlişkilerde güvenin sağlanması için çığır açacak nitelikte bir gelişme olan cep telefonu dinleme programından yararlanan çiftlerin büyük kısmı ilişkilerini kurtarmayı başarmakta ve birbirlerine yeniden sahip olmanın keyfini çıkarmaktalar.

İlk bakışta takip edilebilecek olma ihtimali kulağa hoş gelmese de, böyle bir ihtimalin varlığının, eşlerin kendilerini kontrol etmelerinde de etkili olduğunu belirtmeliyiz. Sosyal ağlar üzerinden gelip geçici heyecanlar peşine düşmek yerine eşine ilgi göstererek ilişkisini canlı tutmaya çalışan kişilerin her zaman daha karlı çıktıklarını da belirtmeden geçmeyelim.

Unutmayın Güveni Sağlamak İçin Self SPY Gizli Kullanılmamalı

Telefon dinleme yazılımı, Self SPY Yazılım web sitesi üzerinden satın alınabildiği gibi, 24 saat ücretsiz deneme sürümünden de yararlanılabilmektedir. 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 12 aylık paketler halinde satışa sunulan yazılım hakkında detaylı bilgi almak için sayfamızda  bulunan canlı destek sistemi üzerinden sorularınızı yöneltebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti konusunda son derece hassas olduğumuzu ve görüş ve önerilerinize önem verdiğimizi unutmayınız !  Self SPY Yazılım çalışanları, müşterilerden gelen soruları en hızlı şekilde yanıtlamakta ve tüm sorunlara çözüm üretmek konusunda üstün bir performans sergilemekteler.

SELF SPY ÖZELLİKLERİ

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 2 Ortalama: 1]
eşimin telefonunu dinleme

Eşimin Telefonunu Nasıl Dinleyebilirim ?

Eşimin Telefonunu Nasıl Dinleyebilirim ?

Pek çok evli çiftin başına gelebilen güvensizlik problemi haklı veya haksız olması fark etmeksizin birlikteliğin sonlanmasına sebep olmaktadır. İçinde bulunulan şüphe haksız olsa bile eşinizin bu durumu kabullenememesi, kısa sürede evliliğin bitmesi aşamasına sürüklene bilmektedir. Fark edilmeden eş telefon dinleme nasıl dinleyebilirim sorusu ile casus yazılımlara yönelen pek çok kişi, kullandıkları casus yazılım programlarının ücretsiz olması veya yanlış programlardan yararlanılması nedeniyle kısa sürede açığa çıkarak evliliğin bitmesine neden olabilmektedir. İçinize düşen şüphenin sizi sürekli rahatsız etmemesi ve düşüncenizde haklıysanız bir an önce gereğini yapabilmeniz için Self SPY yazılımını kullanmanız sizi sonuca kısa sürede götürecektir.

Öncelikle Eşinizin Telefonuna Lisanslı Self SPY Yüklemelisiniz

Şüphelerinizin sizi rahatsız etmesini engellemek için evliliğinize zarar göstermeden önce yapabileceğiniz pek çok şey bulunmaktadır. Yuva kurmak kolay değildir. Basit ithamlar nedeniyle yuvanızı yıkmadan önce Self SPY satın al işlemini gerçekleştirerek şüphelerinizin doğruluğunu araştırabilirsiniz. Self SPY yükleme işlemini eşinizin telefonuna yükleyerek takibe başlayabilirsiniz. Yazılımımız size;

  • Eşinizin görüşmelerini dinleme,
  • Eşinizi canlı kamera ile izleme,
  • Eşinizin bulunduğu ortamı dinleme,
  •  Eşinizin konumunu tespit etme,
  • Eşinizin multimedya verilerini kontrol etme,
  • Online mesajlarını okuma,
  • Web aktivitelerini kontrol etme,
  • Telefon rehberi içeriğini inceleme,
  • Eşinizin ekran görüntüsünü izleme,

Eşinizin Instagram paylaşımlarını ve mesajlarını takip etme,

Opsiyonlarını sunar. Sunduğu bu hizmetleri yaparken eşinizin telefonunda gizli modda çalışır. Hiçbir şekilde varlığından eşinizin haberdar olması mümkün değildir. Sahip olduğunuz Self SPY lisans anahtarı sim kart değişimlerinden etkilenmez. Eşinizin sim kart değiştirmesi size yazılım tarafından e-mail olarak bildirilir. Yazılımımız aracılığı ile eşinizin cep telefonu ile gerçekleştirdiği her faaliyetten anında haberdar olabilirsiniz.

Kullanmadan Önce Self SPY Deneme Sürümünü Ücretsiz Edinin

Eşinizi takip etmek için Self SPY APK kurulumunu gerçekleştirmeden önce kafanızda takılı kalan soruların yanıtını almanız için bir şansınız bulunmaktadır. Satın almadan önce Self SPY ücretsiz deneme sürümü ile yazılımı tam sürüm test edebilirsiniz. Yazılımın başarılı çalışmasını edineceğiniz herhangi bir cep telefonu üzerinden deneyebilir, programın özelliklerinin kullanılması sırasında takip edilen programda yazılımı açık edecek davranışların görülüp görülmediğini test ederek tam anlamıyla yazılımımızın kalitesine güvenebilirsiniz. Self SPY indir linkine internet sitemiz üzerinden ulaşarak kurulum yapmak istediğiniz cep telefonuna kurmanız itibari ile deneme sürümünü kullanıma başlayabilirsiniz. Ücretsiz casus telefon yazılımı Deneme sürümü üzerinde herhangi bir sınırlama olmamakla birlikte, bir gün süre ile ücretsiz bir şekilde Self SPY WhatsApp takip özelliği de dahil olmak üzere tüm fonksiyonları deneyebilirsiniz.

Bir Karara Varmadan Önce Self SPY İle Emin Olun

Eşinizin cep telefonunu elinden bırakmaması, eskisi kadar sizinle ilgilenmemesi, cep telefonunu ortada bırakmaması ve cep telefonuna şifre koyması aklınızda şüpheler oluşmasına sebep olabilir. Aklınıza gelen şüpheler ile birlikte emin olmadan öfke ile hareket etmeniz, şüphelerinizin yersiz olduğu durumlarda sizi zor durumda bırakabilir. Bu gibi durumlarla karşılaşanlar, eşimin telefonunu nasıl dinleyebilirim sorusuna cevap ararken yazılımımızla tanıştıklarında akıllarında bulunan her sorunun cevabını alabilmektedir. Eşinin telefonunu dinlemek için Self SPY kullananlar, şüphelerinde haklı da olsalar yanılsalar da onları sonuca götürecek verilere yazılımımız sayesinde ulaşabilmektedir. Yapılan pek çok Self SPY yorumlar içerisinde eşinden şüphelendiği halde evliliğini yıkmadan önce yazılımımızı kullanarak şüphesinde yanıldığını ve yuvalarının yıkılmamasını yazılımımıza borçlu olduklarını belirten pek çok yoruma rastlayabilirsiniz. Bu gibi hassas durumlarda şüpheleriniz doğrultusunda düşünmeden hareket etmek her zaman için işleri daha da zorlaştıracaktır. Yazılımımız ile iyice emin olmadan harekete geçmez, haksız çıkma durumunuzda bunu eşinize hissettirmez siniz.

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 2 Ortalama: 1]
self spy casus telefon programı

Telefon Takip Etmek İçin Casus Dinleme Yazılımı

Telefon Takip Etmek İçin Ne Yapmalıyım?

Eşinin şüpheli davranışları nedeniyle kuşkuya düşen kişiler, çocuğunun ev dışındayken neler yaptığını, kimlerle arkadaşlık ettiğini bilmek isteyen anne babalar, çalışanlarının şirketlerine olan sadakatinden ve ofis dışındaki performansından emin olmak isteyen iş verenler başta olmak üzere, pek çok kişi çeşitli nedenlerle telefon takip etmek istemektedir.

Öncelikle En iyi ve Güvenilir Telefon Takip Programını Bulmak Gerekiyor

Telefon takip etmek için ne yapmalıyım sorusunun cevabını bulmak için en iyi ve güvenilir yazılımı aradığınızı bilmekteyiz !

Fakat bunun hiçte kolay olmadığını, web sitelerinde gerçekçi olmayan bir çok bilgi kirliliği yanı sıra herkes iyi casus telefon yazılımı sattığını belirtmekte ve rakiplerini karalama taktiği ile ticaret yapmakta olduğunu görmüşsünüzdür bizlerde görüyoruz.

Aldatmaca ya Kanmayın, Mağdur olmayın

Bu gün bir çok firma yazılımını överken neden ise iş uygulamaya geldiğinde önce kredi kart bilgileriniz ile satın almanızı, sonrasında ücretsiz deneme vereceklerini, belirterek zaten peşin olarak bir çekim yapmakta olduklarını göreceksiniz.

Genelde bu politikayı uygulayan sitelerin geneli yabancıdır, sadece Türkçe çeviri yapılmış sitelerden ibarettir satın alma işlemine kadar Türkçe olarak devam eden bu süreç nedense otomatik ödeme talimatının ingilizce olarak işaretli seçilmiştir, size verilen deneme sürecinin sonuna gelmeden iptal etmemiz durumunda her ay kartınızdan bu miktarın çekileceğini unutmayın….

Peki Self SPY Yazılıma Nasıl Güveneceğim ?

Öncelikle Self SPY yazılım ücretsiz deneme sürecinde veya sonrasında sizden satın alma veya kredi kart bilgisi talep etmez !

Yazılımı hiç bir kısıtlama olmadan full sürüm özelliklerini kullanırsınız ve bu esnada hiç bir reklam veya belirti vermeden 24 saat kullanarak bahsedilen özellikleri test ederek kalitemize güvenirseniz satın alarak kullanıma devam edebilirsiniz…

Self SPY Bu Özellikleri Kalitesini İspatlamak Amacı ile Her Kullanıcıya Bedelsiz Sağlamaktadır…

Self SPY Android Telefon Takip Programı Yükleme ve Kullanım Tamamen Türkçedir

Kullanıcılarımıza tüm kolaylığı sağlamak amacı ile sitemizde 7/24 whatsapp satış dahil olmak üzere müşteri destek personelimiz bulunmaktadır.

Ayrıca yazılımımızı en iyi kullanım için tüm detaylar düşünülerek hazırlanmış BİLGİ BANKASI ve SORU CEVAP ve İLETİŞİM bölümü olmak üzere hizmetimiz bulunmaktadır.

Kurulum ve kullanımı teknoloji birikimi olmayan bir kişi tarafından bile kolayca yapılacak şekilde ayarlanmış ve üretilmiştir.

Toplam da Türkçe dahil 7 farklı dilde takip paneli ile Dünyanın en iyi ve hızlı casus telefon takip programıdır.

Ayrıca rakip siteleri biraz araştırdığınızda bir çok özelliği kullanabilmek için ROOT denilen işlemin telefonda yapılması gerektiğini göreceksiniz…

Rakip sitelerde genel olarak ROOT gerektiren özellikler kullanıcılar için en önemli casus takip programı özellikleridir. Kısaca sıralayacak olursak; zaten bu özellikler olmadığı için yazılımlarına güvenemiyorlar ! Aşağıda kıyaslama tablosunda belirtildiği gibi, Self SPY bir çok özellik için root gerekmektedir. Self SPY için whatsapp uçtan uca şifreleme ile koruduğu iddia edilen  whatsapp takibi dahi root gerektirmeden yapabilen tek yazılımdır bunu 24 saat ücretsiz deneme sürümü hizmeti ile ispatlamak tayız.

Peki Android Telefonlarda Root Nedir ?

Root nedir ? Root atmak, İngilizcede kök anlamına gelen “root” kelimesinden gelmektedir ve kısaca kök klasörüne erişim demektir. Telefon, tablet veya diğer Linux tabanlı Android cihazların bir nevi sistemin kırılması terimlerden birisidir.

Casus telefon yazılımı kıyaslama tablosu

self spy özellikleri

Self Spy yazılım, android telefon takibinde son teknoloji bir takip sistemidir.

Self Spy Yazılım uygulaması  casus telefon yazılımı, yüklendiği android cep telefonunda tamamen gizli çalışmaktadır ve tespit edilmesi nerede ise imkansızdır. Self SPY ‘ın varlığı cep telefonunu kullanan kişi tarafından kesinlikle fark edilememesi çocukların güvenliği için en önemli faktördür.

Self SPY Ücretsiz Denemek İçin Nasıl Bir Yol İzlenmeli ?

self spy ücretsiz deneme
ücretsiz android cep telefon dinleme programı yükleme

Gelelim, cep telefonu takibi için neler yapmak gerektiğine. Sanıldığının aksine, cep telefonu takibi için çok uzun uğraşlar vermek gerekmiyor. Takip edilmek istenen android cep telefonuna fiziksel erişiminiz olması şarttır. Aklınıza takılan tüm sorular için soru cevap sayfamızdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ayrıca video ve resimli kurulum kılavuzu sayfamızdan ücretsiz casus telefon yazılımı deneme sürümünü sadece iki dakika gibi kısa sürede ile yükleyerek kullanıma başlayabilirsiniz.

 

 

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 2 Ortalama: 1]
en iyi casus yazılım seçimi

Neden Casus Telefon Programı Kullanmalı

Neden Bir Casus Telefon Yazımına İhtiyaç Duyulur

Casus telefon takip programları genel olarak çocukların takibinde ve işverenlerin personel çalışma performansını takip etmek ve android  telefonunda neler yaptığını, sosyal medya ve e postalar iş verenler için önemlidir çalışan personelin kimler ile görüştüğünü rakipler ile yapılan görüşme kontrolü  mesajlarına, resimler ve çocukların kötü alışkanlık sahibi olmamasına günümüzün tehlikeli oyunlarını oynamalarına veya bunlara engel olmaya çalışmak ve bir çok neden için casus telefon yazılımı kullanılmaktadır.

Bununla beraber android  telefon casus programları veya bilgisayar takip programları gelişmiş ülkelerin genelinde aile ve iş güvenliği için tercih edilmektedir. Ülkemizde ne yazık ki her gün bir çocuk tacizi veya siber taciz gibi bir çok suç işlenmekte hatta çocuklar ölmekteler, ebeveyn olarak çocuklarımızı normal şartlarda izlememiz gerekirken bu casus programlar sayesinde çalışan aileler oturdukları yerden her an çocuklarını takip edebilmektedirler.

Bir çok aile telefon takip yazılımlarını bilmiyor !

Günlük 3 tl gibi ucuz  rakamlara sahip olabileceğiniz casus telefon programı  çocuklarınızın veya çalışanlarınız program olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.

Üstelik 24 saat ücretsiz deneme süresi

Android telefon ve windows pc takibi için ufak bir ücretle sahip olabileceğiniz en iyi telefon izleme ve dinleme programları ile beraber sizlerde karşınızdaki kişinin telefonunu ele geçirebilir ve neler yaptığını görebilirsiniz. Öncelikle söylemek isteriz ki bu program tamamen casusluk üzerine kuruludur. Yani karşıdaki kişinin banka, özel bilgilerine ulaşabilmeniz mümkün değildir ve zaten bu özellikle uygulamalar içerisinde yok. Fakat karşıdaki kişinin kullandığı telefonun IMEI numarasına kadar ulaşabiliyor anlık ve geçmişe dönük ne yaptıklarına bakabiliyorsunuz.

En İyi Telefon Takip Programı

Tabi ki bu kadar önemli bir görevi üslenen casus takip programı kaliteli ve görevini yerine getiren bir program olmalıdır ! Peki kaliteli bir telefon dinleme ve takip programı seçimini nasıl yapmalısınız ?

Öncelikle Dünya genelinde hiç bir ücret ödemeden test imkanı sağlayan sayılı şirketler bulunmaktadır, dikkat ederseniz ücretsiz olduğunu söyleyen firmalar kuruluma geldiğinizde kredi kart bilgilerinizi talep eder ve ücretsiz deneme süresi bitmeden iptal etmeniz gerektiğini söyler !

Bu sahte ve kötü niyetli bir davranıştır ! Madem yazılımına güveniyorsun o zaman peşin olarak kart bilgisi almayacaksın…!

Biz self spy olarak kullanıcılarımızdan deneme süresi için hiç bir koşul veya şart koşmadan ücretsiz 24 saat kısıtlama olmadan full özellikleri test etme imkanı veririz.

Casus telefon dinleme programını kendi cep telefonunuza da yükleyerek test edebilmeniz  büyük bir olanaktır self spy telefon takip programı özellikleri ve kalitesini gördükten sonra hemen hemen her yükleyen kullanıcılarımız sonrasında satın alarak müşterimiz olmaktadırlar.

Bu zamana kadar olumsuz tepki almadığımızı söylemekten gurur duyuyoruz.

Self SPY MOBİLE ANDROİD CEP TELEFONLARINI TAKİP EDEBİLDİĞİ GİBİ BİLGİSAYAR VE TABLETLER İÇİNDE AYRI YAZILIMLARIMIZ MEVCUTTUR

Çocuklara hediye veya mükafat olarak aldığımız belki derslerini yapması için aldığımız iletişim cihazları hiç ummadığımız şekilde onlara mükafat yerine kötülük getirebiliyor !

Nasıl mı ? çocuklar günümüzde sosyal medya ( facebook -Twitter – Snapchat – whatsapp ) ve benzeri iletişim uygulamalarını faal olarak kullanmaktalar bu  sosyal mecralarda yeni insanlarla tanışabiliyor ve sanal veya siber denmesinin sebebi karşıdaki kişi kendisini istediği yaşta, istediği karakteri veya resmi göstererek kandırılmaya elverişli olan çocuklarımızı kötü niyetlerine alet edebiliyor görüşme talep edebiliyor ve bunu çok iyi beceriyor….

Allah çocuklarımızı bu tarz insanlardan korusun demeden geçemeyeceğim ;

Buna bir çok örnek verebilir hatta bir video bile paylaşabiliriz, çocuğumuzu okula sağ salim başıma bir şey gelmeden ulaştırması gereken servis şoförü buyurun haberin videosunu izleyiniz..

Maalesef bu haberlerin ardı arkası kesilmiyor ! Biz ebeveynler olarak benim başıma gelmez diye bu haberleri izlemeyeceğiz !

unutmayalım ki; o aile de evladının başına bu kötü durumun gelebileceğini düşünmüyordu !

Telefon Takip Programı Nasıl Kullanılır ? Video Anlatım

 

ANDROİD ÜCRETSİZ DENEME      SELF SPY ÖZELLİKLERİ        PC TAKİP ÜCRETSİZ DENEME

 

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 2 Ortalama: 1]

Türkiye de ilk Ücretsiz Telefon Dinleme Programı

Ücretsiz Telefon Dinleme ve Takip Yazılımı

Cep telefonlarının yoğun bir şekilde hayatımıza girmesiyle birlikte, farklı ihtiyaçlar da ortaya çıkmaya başlamıştır. 7’den 70’e hemen herkesin ellerinde görmeye alıştığımız cep telefonları, aileler, kıskanç eşler ya da işverenler tarafından birer takip cihazı olarak da kullanılabiliyor.

Dünya ‘da 600 binden Fazla Kullanıcıya Sahip Casus Telefon Yazılımı

Telefon dinleme kavramıyla sık sık karşılaştığımız şu günlerde, sektörün en güvenilir yazılımını hizmete sunan Self Spy ’ın casus telefon yazılımını araştırdık. Spy Yazılım tarafından, telefon dinleme ve takip etme ihtiyacından yola çıkılarak geliştirilen yazılımın son zamanlarda çok fazla talep gördüğünü öğrendik. Yazılımı kullanmak isteyenlerin başında çocuklarının güvenliğinden endişe eden anne babalar gelirken, sadakatsizlik şüphesiyle kıvranan eşler ve çalışanlarını kontrol altında tutmak isteyen işverenlerin de azımsanmayacak sayıda olduğu görülüyor.

Tespit Edilemeyen Casus Telefon Programı

Teknolojik gelişmeleri avantaja çevirmek anlamına gelen casus telefon programı, kişilerin endişelerinden, kaygılarından kurtulmalarını sağladığı gibi, gerektiğinde hızla müdahale edilerek kimi zaman çocukların içinde bulundukları olumsuz durumlardan kurtarılmalarına, kimi zaman da güvensizlik nedeniyle sarsılan beraberliklerin tazelenmesine fırsat tanıyor. Casus yazılımın, kendini gizleme özelliği nedeniyle, takip edilen kişinin durumdan haberdar olması da neredeyse imkânsız.

Android Cep Telefonlarına Sadece 2 Dakikada Yükleniyor !

self spy ücretsiz denemeSelf Spy  ürünü olan casus telefon yazılımı nasıl çalıştığından bahsedecek olursak; yazılım, firmanın internet sitesi üzerinden takip edilmek istenen cep telefonuna yükleniyor. Yazılımın yükleneceği cep telefonunun Android işletim sistemine sahip ve internet bağlantısının olması başlıca gereklilikler. Android Takip programı, internet üzerinden veri göndereceğinden, internet bağlantısı olmadığında veri almanın da mümkün olmayacağını belirtelim. Self SPY Yazılımı yüklemek, ilk anda akla geldiği gibi karmaşık bir işlem değil. Web sitesinde nasıl yükleneceği açıkça anlatılıyor ve teknolojiden hiç anlamayan biri bile kolaylıkla yükleme işlemini gerçekleştirebilir.

Cep telefonunuzdan veya Bilgisayarınızdan Takip Edin

Telefon dinleme yazılımı cep telefonuna yüklendikten sonra, internet sitesinde bulunan takip paneli üzerinden sisteme giriş yapmak gerekiyor. E-posta adresi ve kullanıcı şifresi ile giriş yapıldığı anda, yazılımın yüklendiği cep telefonuna ait tüm bilgiler karşımıza çıkıyor. Cep telefonunun batarya durumundan, hafıza doluluk oranına kadar her şeyi takip panelinde görebiliyorsunuz. Yani, artık şarjım bitti, telefonum kapandı gibi bahaneler de tarih olacak diyebiliriz. Aslında bunlar daha buzdağının sadece görünen yüzü. Takip paneli üzerinden, cep telefonu ile yapılan görüşmeleri dinleyebiliyor, fotoğraf ve videolara ulaşabiliyor, tüm yazışmaları görüntüleyebiliyor ve hatta ortam dinlemesi, görüntü kaydı yapabiliyorsunuz. Tüm bunlardan sonra ilkel gelecek olabilir ama elbette yer tespiti de programın özellikleri arasında yer alıyor. Kısacası casus telefon yazılımı yüklenen bir telefon ile yapılan yer türlü işleme birkaç tıkla erişebiliyorsunuz. Self SPY Telefon dinleme programı demo kullanıcı paneli ve ücretsiz deneme sayfalarına aşağıda ki butonlardan kolayca ulaşabilirsiniz.

ÜCRETSİZ DENEME          CANLI DEMO          FİYAT LİSTESİ

En Uygun Fiyat ile Aylık ve Yıllık Lisans Süresi

Self Spy Yazılım internet sitesi üzerinden satın alabileceğiniz cep telefonu dinleme programı; 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 12 aylık satın alma seçeneklerine sahip. Ticari işletmeler tarafından genellikle uzun süreli paketler tercih edilirken, bireysel kullanım için kısa süreli paketler daha fazla tercih ediliyor. Müşterilerinden gelen deneme sürümü uygulamasına yönelik talepleri değerlendiren Self Spy Yazılım yetkilileri, yazılımın 2 gün süreli bedava deneme sürümünü internet sitesi üzerinden kullanıma açtıklarını, bu uygulamayla ürünlerine olan güvenlerini de ortaya koydukları gibi daha fazla müşteriye ulaşabilmeyi hedeflediklerini belirtiyorlar.

En Hızlı Müşteri Hizmetleri Servisi Self SPY ‘da

Self Spy Yazılımın, rakipleri arasından sıyrılmasına neden olan bir başka uygulama da 7/24 saat erişim imkânı sağlaması. İnternet sitesinde bulunan canlı destek sistemi sayesinde günün her saati firmaya ulaşılabilmekte ve telefon dinleme programı ile ilgili her türlü soru ve görüşler iletilebilmektedir. Gelen soruları en hızlı şekilde yanıtlayan firma çalışanları, sorular ve iletilen görüşlerin birer gelişim fırsatı oluşturduğunu ve titizlikle değerlendirildiğini ifade ediyorlar.

Başlıca uyumlu android marka telefonlar :

General Mobile – HTC – Huawei – Nokia – Samsung – Sony Ericsson – Lenovo – Turkcell – Vestel –  LG

 

 

Sayfa Puanımız
Okuyucu Puanımız
[Genel Toplam: 3 Ortalama: 1]